Liperin lemmikkihoitola. Sotkumantie 19 A, 83430, Liperi

  •  Avoinna arkisin 8-10 sekä 15-17.
    Muina aikoina sopimuksen mukaan
  •  Soita meille
    040 152 2052
  •   Hoito
    Varaa aika

Yritys

Liperin Lemmikkihoitola löytyy Liperin vanhan kyläkoulun remontoiduista tiloista. Hoitolaa pyörittää toimelias 34-vuotias yrittäjä Netta Turtiainen. Eläinrakkaana ihmisenä Netta tietää, että jokainen lemmikkieläin on omanlaisensa yksilö ja näin ollen kaikki tarvitsevat myös hieman omanlaistaan hoitoa ja asennetta. Netalle erilaisten lemmikkien tarpeet ovat tuttuja ja hänen hoitolassaan jokaiselle nelijalkaiselle vieraalle on tarjolla omanlaistaan tekemistä ulkona sekä sisällä. 

Netan perheeseen kuuluvat aviomiehen ja kolmen lapsen lisäksi kaksi koiraa, kaksi kissaa ja kaksi hevosta, joten eri kokoisten ja luonteisten lemmikkien kanssa toimiminen on taatusti tuttua. Taustalla Netalla on pitkä ura tilitoimistoyrittäjänä ja kesällä 2019 hän valmistui eläintenhoitajan ammattiin ja avasi lemmikkihoitolan ovet lähialueen kissoille, koirille ja jyrsijöille. Liperin lemmikkihoitolan kaikessa toiminnassa näkyy Netan tarmokas, rohkea ja sosiaalinen luonne mikä auttaa sekä hoidokkien kanssa puuhatessa, että asiakaspalvelutilanteissa näiden omistajien kanssa. 

Liperin Lemmikkihoitola onkin syntynyt tilanteesta, jossa intohimoinen eläinten kanssa puuhastelu on muuttunut elämäntavasta ammatiksi. Eläinrakkaus ja eri luonteisten eläinten kanssa toimeen tuleminen ovat hoitolan toiminnan vankat perusedellytykset, joiden varaan rakentuu lemmikkien päivähoitotoimintaa sekä pidempiaikainen ”eläinhotellin” palvelu.  Pelokkaat tai haastavatkaan eläinvieraat eivät ole ongelma, vaan meille hoitoon kelpaavat kaikenkarvaiset yksilöt.

Liperin lemmikkihoitola - Kiireetöntä hoitoa ja huolenpitoa kaikille kuonokansalaisille 

Meillä Liperin lemmikkihoitolassa keskitytään hoidettavien vieraiden määrän sijasta palvelun laatuun. Meiltä löydät 13 hoitopaikkaa koirille, 6 paikkaa kissoille sekä tilat jyrsijöille. Tämä takaa sen, että meillä jokainen vieras saa juuri hänelle räätälöidyn päivähoidon tai pidemmän loman. Meillä löytyy aina aikaa pitkille lenkeille koirakavereiden kanssa luonnon rauhassa sekä lemmikkien aivoja aktivoivalle puuhastelulle liikuntasalissa. 


 

Jätä meille viesti

13 + 7 =
Ratkaise tämä pieni laskutehtävä ja anna vastaus. Esim. 1+3, anna 4.